GDO ha obtingut el Certificat d’empresa integradora de Solucions Wonderware

Després de vint anys desenvolupant sistemes automàtics i de control, en GDO reunim una àmplia experiència i know-how en el desenvolupament de projectes d’automatització i control industrial.

wonderware

La solidesa de la suite de programari industrial System Platform de Wonderware ens permet afrontar i encarar projectes d’automatització industrial més complexos i orientats a satisfer les necessitats dels nostres clients d’una manera més ràpida i rendible.

La utilització d’estàndards com a base de desenvolupament ens garanteix la integració dels diversos processos amb total seguretat i viabilitat.

Gràcies a la nostra adaptació a les noves tecnologies i a personal altament qualificat, en GDO disposem de les eines necessàries, tant per desenvolupar nous projectes com per efectuar propostes de reingeniería en les instal·lacions existents, aportant total flexibilitat i garantia.

La possibilitat de reutilitzar equips existents, i la connectivitat amb altres sistemes de gestió corporativa o industrials permeten minimitzar els costos i el temps destinat al desenvolupament del projecte.

A més la plataforma Wonderware facilita el flux d’informació en temps real entre els sistemes de producció i gestió, la qual cosa millora considerablement el temps de reacció davant qualsevol situació, ajudant així a desenvolupar les estratègies empresarials per a reducció de costos, especialització dels processos, flexibilitat en la producció, etc…

GDO els ofereix la solució més adequada a les seves necessitats, amb la seguretat i fiabilitat necessària, i el compromís i garantia que ens caracteritza.